Μια γέφυρα ανάμεσα στους νέους που αναζητούν ενεργά εργασία και σε έμπειρα στελέχη της αγοράς, μέσα από μια διαδικασία mentoring, δημιουργεί η Vodafone Ελλάδας, μέσω της πρωτοβουλίας Job-Pairs.
Στόχος της πρωτοβουλίας, που δημιουργήθηκε από τους αναπληρωτές καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κυρία Μαρία Βακόλα και κ. Ιωάννη Νικολάου, είναι να στηρίξει τους νέους και να τους βοηθήσει να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα. Παράλληλα, η Vodafone θα συμβάλει στη δημιουργία μιας online πλατφόρμας για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση του προγράμματος.
Μέσω του Job-Pairs, θα δημιουργηθούν «εργασιακά ζευγάρια» ανάμεσα σε νέους και στελέχη της Vodafone, λαμβάνοντας υπόψη τον επαγγελματικό δρόμο, τους στόχους και τον κλάδο, τον οποίο οι πρώτοι θέλουν να ακολουθήσουν.